Project

DamaDamaDance

Nu te beluisteren op Spotify

Tineke Schouten

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. Annerie is te zien als danseres en zangeres en speelt viool, cello, dwarsfluit en percussie.

Roos in de Ruimte

Deze voorstelling is geschikt voor jong en oud en leert kinderen in het basisonderwijs alles over klimaatverandering. Gespeeld door Mandy Sleijpen en Annerie van Loenen. 

Het sprookje van minder en meer

Een muzikaal familiesprookje over een meisje dat vast zit aan haar eindeloze sleep, terwijl zij het liefste de wijde wereld in zou willen trekken.

Mata Hari

Dit ontroerende en verbijsterende verhaal wordt gespeeld en gezongen door Marion Bosetti, Saskia Egberts, Annerie van Loenen, Dennis de Groot en Folkert Wesseling. Het verhaal werd geschreven en geregisseerd door Herman van Veen.

Victorine Pasman

Victorine Pasman ontwikkelt performances in extravagante kostuums.
Annerie is onderdeel van haar netwerk van performers, makers, zangers waarmee ze een complete productie tot in de puntjes kan verzorgen.

Speel Zing Dans

Een vrolijke, swingende, dansvoorstelling voor de kleintjes en zij die zich niet te groot voelen. Gezongen, gespeeld en gedanst door het Damadama Danstheater met Faizah Grootens, Annerie van Loenen, Quincy Ignacia en Hani Andary.  

 

Zeven Brieven

De zeven brieven is een muzikale Commedia dellarte voorstelling over een jongeman die op zoek gaat naar zijn moordenaar. Deze voorstelling van Herman van Veen was te zien in Nederland en Duitsland.